Alfa Romeo

Back to Business

Met de zomervakanties die links en rechts zo op het einde lopen is het tijd om het racen weer op te pakken, na het debacle van de Scirocco cup heeft de Crew besloten om toch naast de F1 een open wheeler in te zetten. Aangezien de F1 en de Formule Renault 3.5 een succes was, maar voor velen te snel bleek om de auto eigen te maken, is besloten om een Formule 4 klasse te rijden welke het close racen moet bevorderen. Hoewel niet erg snel in de rechte lijnen voorziet de Formule Abbarth (F4) wel in de benodigde lading downforce.

Ferrari-458-GT2Vanavond wordt de laatste race verreden in een reeks van 4 georganiseerde fun/test races, ditmaal dus met de Formule 4. Aangezien de Formule 1 wel nog van een zomerstop  geniet wordt aankomende maandag (22 augustus dus) het ERS F4 kampioenschapsbal geopend met de Formule 4 klasse op Barbagallo, mocht je nog niet zijn ingeschreven doe dat dan gerust! Deze klasse heeft de ideale formule om tot een succes uit te groeien.
16287864895_1d4528985a_o

Naast de start van het nieuwe Formule 4 kampioenschap wordt ook op donderdagavond een nieuwe race klasse ingeluid, te weten de Alfa Romeo Cup, dit 10 races duren kampioenschap zal wederom voorzien worden van live commentaar en wordt live gestreamed op het ERS YouTube kanaal. Lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen en je “matties” te imponeren met de geweldige posities die je behaald tijdens deze races, of die geweldige knal partij tegen de vangrail, schroom je dan vooral niet om je in te schrijven!

WhatsApp Image 2016-08-16 at 10.39.08Ook op de middel lange termijn wordt alweer hard gewerkt achter de schermen, zo zijn de inschrijvingen voor het nieuw te organiseren GT2 kampioenschap op donderdagavond geopend en gaat de F1 ook weer beginnen, dat is echter pas van latere zorg, nu eerst genieten van de Formule 4 en de Alfa Cup. Het gas erop!

Klik hier om een reactie te plaatsen

You must be logged in to post a comment Login

Laat een bericht achter

Laatste nieuws

To Top