ERS

Bouma, je weet wel… die andere…

We schrijven 8 juni als het hele ERS-circus is neer gestreken in de US of A te weten op het circuit van Mid Ohio. Initieel hing er wat regen in de lucht, maar gelukkig wist dat geen weg te vinden naar wat bleek een zeer uitdagende baan te zijn voor de GT500 bolides. Door de krappe bochten, snelle richting wisselingen gecombineerd met de hoogteverschillen zorgde ervoor dat het fingerspitzengefühl met de dikke teen moest worden opgepoetst.

Serge Bakker ging er met de overwinning vandoor in race 1 gevolgd door Piet Smeitink en Michel Gulpen die het met de gebroeders Setz aan de stok had.

Race 2 zag Sander Bouma (die andere dus) als eerste over de meet komen, de eerste overwinning voor de jongste telg in de Bouma familie. Gevolgd door de gebroeders Setz resp. Brian(2de) en Kevin(3rde).

Aankomende donderdag staat alweer de 6de race in het ERS Super GT-kampioenschap op het programma als we nog even op het Noord Amerikaanse continent blijven, Indianapolis om precies te zijn. Diverse rijders zijn al gespot met een TomTom in de auto, dat beloofd dus weer wat!

2 reacties

2 Comments

  1. Gerard de Baar

    12 juni 2017 door 16:25

    Ja die kale is een gevaarlijke geworden op de weg. Nu hij ff heeft geproeft van een eerste positie vrees ik een beetje voor die kale gabber uit Friesland 🙂

You must be logged in to post a comment Login

Laat een bericht achter

Laatste nieuws

To Top