ERS

Donderdag gaat het gebeuren?

De messen zijn geslepen en de degens gekruist. Er is een helder beeld gevormd voor iedere rijder want we weten ongeveer nu dat de Corvette heel erg goed presteert op het circuit Mills.
Daniel Bijl staat op de eerste plaats in de vrije trainingen. Maar daarachter komen wel direct Piet Smeitink en geloof het niet, maar het is echt zo ook Marcel Siegers. Weliswaar heeft de beste screenshot_bmw_m3_e92_drift_mills10_2-9-115-17-26-55man wel even 203 geklokte rondjes gereden, en dan de te bedenken dat hij eindelijk 267 totaal heeft gereden. Tot nu toe zijn er 2042 ronden gereden over 13 dagen, wat wil zeggen dat iedereen toch wel goed voor de dag wil komen.
22 deelnemers hebben inmiddels getraind, maar we missen nog wel een paar. Wie niet heeft getraind of heeft afgemeld, die worden direct uitgesloten van deelname voor het vervolg van deze competitie, want die plekken worden dan meteen ingenomen door andere eventuele inschrijvers.

In deze race zal het gaan om de bandenkeuze, welke band gaat men gebruiken. Rechtsvoor krijgt het behoorlijk voor zijn kiezen omdat het rechte stuk best net even te kort is om te koelen.
Daarom moeten er ook zoveel trainingsrondjes gereden worden. Afstellen is hier heel belangrijk.

Kortom de spanning is op dit moment wel te snijden, want hoe zal alles verlopen?

We gaan het beleven en de Crew wenst iedereen een heel mooi seizoen toe.

Klik hier om een reactie te plaatsen

You must be logged in to post a comment Login

Laat een bericht achter

Laatste nieuws

To Top