ERS About

Welkom bij Exclusive Racing Series, dé gezelligste race league van Nederland! In deze About pagina kan je alles vinden betreffende ERS, mocht je het leuk lijken om lid te worden kijk dan even onder het kopje ERS lid hoe je je kan registreren op onze site, see you on track!

Informatie over ERS
Exclusive Racing Series, beter bekend als ERS bestaat al meer dan 10 jaar. In deze 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot de leukste league van  Nederland, leden beschrijven ERS als een vriendenclub waar als het moet stevig geracet wordt maar waar vooral ruimte is om lekker over autoracen, bier en barbecueën te praten. ERS is dan ook trost op zijn leden, sommige zijn zelfs sinds de oprichting erbij dat wil ook wel wat zeggen.

Ontstaan van ERS
ERS is medio 2005 ontstaan, van de originele crew is echter alleen nog Peter Marcus & Michel Gulpen actief, in het verleden heeft ERS geracet met platformen als rFactor 1, Race07, rFactor 2 en in zijn huidige vorm racen wij hier met Assetto Corsa en soms Rfactor2. Ook hebben wij nog getracht een start te maken met Project Cars, echter deze is nog niet geschikt voor een league.  In zijn bestaan heeft ERS kampioenschappen georganiseerd als de Porsche Supercup, Formule 1, DTM, GT3, Dutch Supercar Challenge, Clio cup, Megane cup en nog veel meer om op te noemen.

Website en forum
Onze website www.exclusiveracingseries.nl heb je gelukkig al gevonden, dat is mooi! Op onze website kan je veel informatie vinden betreffende ERS, Zo is er dus deze “about” pagina met alle informatie over ERS maar ook livetiming, onze downloads en uitslagen kan je vinden op onze site. Ben je nog geen lid van ERS dan kan het zijn dat je nog geen toegang hebt tot alle delen van de website, dit geld overigens ook voor het Forum alwaar men eerst moet registreren om volledige toegang te krijgen tot alle onderdelen. Hebben wij je interesse gewekt? Kijk dan onder het kopje “ERS lid” wat je moet doen om je te registreren.

Crew
De huidige crew bezetting van ERS is momenteel 6 man sterk met de volgende taakverdeling:

– Bauke Bouma: Website beheer, server onderhoud en social media.
– Daniel Bijl: Server onderhoud
– Gerard de Baar: Website beheer, server onderhoud en racecommissie
– Jacob Langendijk: Testen van banen, nieuwe mods en artikelen schrijven.
– Jacco Visser: Race commissie, artikelen schrijven.
– Michel Gulpen: Website beheer, server onderhoud, artikelen schrijven en social media.
– Peter Marcus: Website beheer en server onderhoud

Mocht je vragen hebben voor de crew dan kan je ons altijd bereiken op Teamspeak en/of middels een Persnonal Message (PM) op ons forum deel.

ERS Lid
Lid worden bij ERS is in principe gratis, een gratis lidmaatschap bied je de volgende mogelijkheden bij ERS.
– Toegang tot het gratis deel van het forum.
– Deelnemen aan ERS kampioenschappen met een ERS reclame Skin.
– Toegang tot ERS mods en tracks

Premium lidmaatschap(donatie)
Het ERS premium lidmaatschap is in 2015 ingevoerd, dit om de kosten van onze race activiteiten enig sinds te kunnen dekken. Een ERS premium lidmaatschap kost € 20,- en loopt altijd tot 31 december van het aangeschafte jaar. Dit betekent dat in januari van het volgende kalender jaar wederom € 20 euro gevraagd zal worden om van het ERS premium lidmaatschap gebruik te maken.

Het ERS premium lidmaatschap kent de zelfde eigenschappen als het gratis lidmaatschap met enkele extra’s te weten;
– Toegang tot het premium forumdeel, alwaar men inzage heeft in de te tijden mods, ook mag geholpen worden met het testen van ERS mods.
– Minimaal 1X per jaar een setup masterclass op Teamspeak.
– Het bijwonen van de ERS jaarvergadering op Teamspeak.
– Het indienen van een eigen skin voor een auto als daar de mogelijkheid voor is.
– Je zorgt dat ERS kan blijven voortbestaan.

Registreren als lid
Door een forum account te creëren wordt je lid van ERS, let wel op dat je registreert onder je eigen naam, het invoeren van een nick name is niet toegestaan bij ERS. Let daarom op bij het invullen van het registratie formulier dat je zowel bij de velden “naam” en “nick name” je voor en achternaam vermeld.
Indien je registratie in goede orde is ontvangen zal je door een crew lid volledige toegang verleend worden tot de site.

Registreren als premium lid
Ben je al lid en wil je graag premium lid worden, stuur dan even een PM aan een van de crew leden.

Race bij ERS
Bij ERS proberen we een zo gevarieerd programma te rijden, dit beteken dat je altijd 1 open wheeler mod zult vinden als wel een GT klasse die naast elkaar verreden worden.

Raceavonden
ERS rijdt op maandag- en donderdag avond haar wedstrijden, de raceavond begin ten alle tijden met een kwalificatie sessie, de start tijden kan je altijd vinden in het agenda deel van de website. De crew stelt het altijd enorm op prijs als men op Teamspeak aanwezig is voor de laatste rijders briefing die vooraf aan de wedstrijden wordt gegeven.

Kampioenschappen
Momenteel rijdt ERS de volgende kampioenschappen;

Assetto Corsa:
– Formule 1  maandagavond.
– GT3  donderdagavond. DTM komt er aan en zal worden verreden na de GT3.
– Project Cars: GT3 (tijdelijk niet in gebruik omdat het niet league vriendelijk is.)
Daarnaast kan je in de specifieke form delen alle informatie en benodigdheden vinden betreffende deze kampioenschappen.

Benodigdheden
Wil je graag komen rijden bij ERS dan zijn dit de noodzakelijke dingen om gedegen deel te kunnen nemen aan de races;
– Assetto Corsa
– Benodigde ERS mods en tracks welke door ERS beschikbaar worden gesteld.
– Een gedegen PC die voldoen aan de minimale specificaties voor ieder de te rijden spel.
– Een stuurwiel, rijden met een controller of toetsenbord is gewoon geen optie bij ons.
– Een Headset, dit om op een makkelijke manier informatie te kunnen overdragen op Teamspeak.

Contact
Wil je graag in contact komen met iemand bij ERS, stuur dan een mail naar Michel Gulpen via gulpen.michel@gmail.com vermeld als onderwerp graag ERS anders kan het enige tijd duren alvorens contact wordt

To Top