ERS

ERS Endurance

ERS presenteert een nieuw kampioenschap dit jaar in de vorm van de ERS Endurance Series!

Aangezien Assetto Corsa de afgelopen tijd behoorlijk is verbeterd en de volwassenheid van het platform afdoende is gaan we voor de lange adem, als gedurende een 5-tal races van maar liefst 1,5 uur verreden gaan worden.

Voor dit kampioenschap wordt met een mixed grid gereden, dit betekent dat zowel de Porsche LMP1 2016 variant beschikbaar is en een compleet veld aan GT3 rijders. Voor de LMP1 klasse zijn 10 plaatsen beschikbaar, voor de GT klasse 20 plaatsen.

Wil je deelnemen dan kan dat natuurlijk, het forum is inmiddels geopend en de templates zijn aangeboden (behalve de LMP1 klasse aangezien een template nog niet voorhanden is). Lees goed de reglementen door en wij hopen je hiermee een mooie nieuwe klasse te bieden. Daarnaast bieden wij deze klasse geheel vrijblijvend aan en hoef je geen ERS premium te zijn om met een eigen skin te mogen rijden.

Mocht deze formule een succes blijken dan is een herhaling van dit kampioenschap zeker een mogelijkheid!

4 reacties

4 Comments

 1. Jean-Paul van Aerle

  29 januari 2017 door 09:27

  Gaaf mannen!

 2. Peter van den Bosch

  29 januari 2017 door 12:49

  Heel stoer, zodra mijn nieuwe pc in elkaar zit schrijf ik me direct in…

 3. Ray de Winter

  29 januari 2017 door 17:17

  lekker bezig heren,…. en voor iedereen deze keer een eigen skin!!! TOP!

 4. Klaas Wester

  17 april 2017 door 00:29

  wordt dit nog afgemaakt of is de stekker eruit getrokken? in het laatste geval was een berichtje wel welkom geweest. in het eerste geval trouwens ook .. we moeten wel even weten of trainen nog zin heeft, anders ga ik liever voor andere races trainen. thanks

You must be logged in to post a comment Login

Laat een bericht achter

Laatste nieuws

To Top