ERS

ERS in een nieuw Jasje

De kogel is door de spreekwoordelijke kerk, naar aanleiding van de ERS-ledenmeeting van afgelopen dinsdag werd één ding heel duidelijk, het was tijd voor verandering.

Afgelopen weken werd duidelijk dat het animo voor races op maandag en de donderdag ondanks de vele inspanning van de crew te veel van het goede bleek, ook werd aangegeven dat Rfactor 2 weer intrek was.

 

Na het verzamelen van alle feedback en het plussen en minnen van de voor- en nadelen is de kogel door de kerk. ERS gaat terug naar zijn roots, wij gaan weer rijden met Rfactor2. Dit betekend overigens niet dat wij geheel afscheid gaan nemen van Assetto Corsa, het voornemen is nog altijd om na de zomervakantie met een GT3 kampioenschap te starten, echter zal e.e.a tijdens de zomervakantie worden geëvalueerd.

Ook heeft de crew aangegeven gezien de werklast dat er terug gegaan wordt naar één avond racen in de week. De crew heeft iedereen gevraagd welke datum dat deze en gene aanwezig konden zijn. Wij kunnen jullie bij deze mededelen dat de vaste raceavond bij ERS vanaf nu de donderdagavond zal zijn, wellicht is er na de zomervakantie weer genoeg animo om op twee avonden races te organiseren.

Wij realiseren ons dat wij hiermee enkele leden te kort doen, wij hopen ondanks alles toch op enig begrip aan jullie zijde aangezien dit de continuitieit van ERS als League ten goede komt.

Maar! Wat gaan wij dan rijden tot aan de zomervakantie? Nou voor zover dat nog niet duidelijk was wordt een kampioenschap opgezet met de Nissan GT500. Dit kampioenschap zal een 10-tal race avonden bevatten. Volgende week staat een test race op Silverstone op het programma, waarna de volgende evenementen worden verreden:

Suzuka
Interlagos
Road America
Sepang
Mid Ohio
Indianapolis (Road)
Estoril
Istanbul
Spa-Franchorchamps
Hockenheim

De inschrijvingen van het kampioenschap en de reglementen zullen in de loop van volgende week bekent worden gemaakt.

De crew gaat uiteraard uit van een grote opkomst voor dit kampioenschap en zijn blij dat de continuïteit van ERS met deze keuze wederom is gewaarborgd. Bedankt voor het mee denken want, ERS is er voor zijn leden maar vooral door zijn leden.

De Crew

2 reacties

2 Comments

  1. Klaas Wester

    17 april 2017 door 00:30

    Wordt de AC GT3 endurance nog afgemaakt, of gooien we de handdoek in de ring?

  2. Ad Dumont

    17 april 2017 door 19:46

    Bedankt crew voor alle inspanningen. Het racen heeft de laatste tijd op een laag pitje gestaan, maar stilaan ga ik het weer oppakken. RF2 is nieuw voor mij. Kan er misschien een kleine tutorial gemaakt worden wat je in ieder geval nodig hebt, etc?

You must be logged in to post a comment Login

Laat een bericht achter

Laatste nieuws

To Top