ERS

Eten met een Pitspoes?

Velen hebben er nog nooit van gehoord. Anderen denken dat het slechts een mythe is. Maar voor de echte liefhebber is dit de mooiste in zijn soort. De bakermat van Porsche Motorsport.
Testen zijn achter de rug waar bij ERS het testparcours in de afgelopen periode het speelterrein was..
De 911 GT3 heeft inmiddels zijn eerste ronden gereden waar Raymond Makkus ineens de beste tijd heeft neergezet. Voor het eerst hoorde iedereen tevens het indrukwekkende geluid van zijn atmosferische 4,0-liter boxermotor. Hier werd het onderstel met behulp van ontelbaar veel testkilometers net zo nauwkeurig afgesteld als dat van een Porsche 919 Hybrid voor Le Mans. Want zo werkt het hier.
De coureurs hebben al hun autosportervaring ingezet, tot soms diep in de nacht verbetert en fijn geslepen tot uiteindelijk men zei: “Beter kan het niet.” Om vervolgens de volgende morgen te vragen: “Kan het echt niet beter?” Een honderdste sneller, een procent lichtvoetiger, een gram lichter. Met de kracht op de achterwielen is het niet gemakkelijk, maar iedereen is er nu wel klaar mee.
Vanavond is niet iedereen aanwezig wat natuurlijk jammer is, want je hebt dan meteen een achterstand in punten. Maar enkele moesten nog eerst naar Engeland of hadden met één of andere Pitspoes ergens een etentje.

Vanavond kan iedereen nu met een wagen die een vanaf prijs heeft van € 228.300,00 voor de consument op het circuit Gilles Villeneuve zijn kunnen laten zien.

We gaan het beleven, want om 20:30 uur gaan wij zien wie op polepositie staat.
Wij wensen iedereen heel veel succes en denk er om, ontzie elkaar zeker in de eerste ronde.

1 reactie

1 reactie

  1. Gerard de Baar

    16 maart 2017 door 09:41

    Hotseee, wordt een mooi seizoen zeg ik dan maar 🙂 Mooie introductie voor een mooi kampioenschap!

You must be logged in to post a comment Login

Laat een bericht achter

Laatste nieuws

To Top