ERS

GT 500 Maleisië Preview

Donderdag 1 juni staat alweer de 4rde ronde van het ERS Super GT-kampioenschap op de agenda, de heren zijn inmiddels afgereisd naar het bloedhete Maleisië alwaar een aantal onweersbuien de heren tijdens de oefensessies hebben geteisterd.

Opmerkelijk zijn tot nu toe de ronden tijden die Serge Bakker heeft weten neer te zetten, na verluid heeft een revisie van het motorblok hem letterlijk vleugels gegeven. De weersvoorspellingen blijven voor de gehele week wisselend, met moet dus (zoals altijd) rekening houden met wellicht een plensbui tussen door.

Gaat dit het eerste weekend worden waaruit blijk dat alles wat jong is ook snel gaat? Dat is iets wat zeer zeker in de gaten gaat worden gehouden als Rik van Aerle, jawel de zoon van, gaat deelnemen aan wat wellicht zijn eerste ERS-race gaat zijn. Wij gaan zijn verrichtingen met veel interesse in de gaten houden.

Grote onbekenden voor donderdag zijn tot nu toe de nummers 1 en 2 van het kampioenschap, Gerard de Baar en Michel Gulpen doen namelijk donderdagavond een Alonso-tje en zullen maar 1 race deelnemen. Donderdagavond om 10.00 staat namelijk ook de 2de kwalificatiesessie voor de 24h van Le Mans op de agenda staat voor de heren.

Het beloofd donderdag dus een belangrijke race te worden voor een aantal leden om de gaten in het kampioenschap te dichten, wellicht is dit de race waarin Serge zijn comeback maakt, of wellicht gooien de gebroeders Setz nog roet in het eten. We gaan het mee maken a.s donderdag @ Sepang.

Klik hier om een reactie te plaatsen

You must be logged in to post a comment Login

Laat een bericht achter

Laatste nieuws

To Top