Laatste nieuws

GT2 brandstof gebruik illegaal of niet!

Het prijsschieten is begonnen met de GT2, want rijders worden nog voor de start van het seizoen weggekocht bij de concurrent. Het lijkt er op dat het merk Corvette minder rijders krijgt omdat enkele al zijn overgestapt naar de Ferrari. Waarschijnlijk de verkeerde beslissing, maar we gaan het beleven.
Maar goed, stoeltjes wisselen kan natuurlijk nog wel maar sluit echt a.s. donderdagnacht om 23.59 uur. Hierna is het niet meer mogelijk.

dieselOp dit moment zijn de meeste rijders als gearriveerd op Mills om daar de wagens te testen en setup te bouwen.
Daniel Bijl moet zich vandaag of morgen wel melden bij de RC om zijn wagen te laten controleren.
Het vermoeden bestaat dat Daniel verboden brandstof gebruikt voor zijn wagen met een hoog octaan gehalte, want met 00.810 verschil op Gerard de Baar en maar 3 rondjes te hebben gereden is natuurlijk super verdacht.

De twintig wedstrijdavonden gaan van start op 27 oktober en alle ogen zijn gericht niet op de top maar op het middenveld, want zoals het er nu laat uitzien zijn het tiende van secondes die onderling tijdens de test naar voren komen. Dus het gaat spannend worden en het lijkt er naar uit te zien dat het deelnemersveld sterk is met vierentwintig wagens.
luckToch nog even een tip, je moet minimaal 15 rondes hebben gereden om deel te nemen. Dit kan voor- of zelfs nog tijdens de kwalificatie, alhoewel het laatste gewoon bijna niet gerealiseerd kan worden. Dit doen wij om te voorkomen dat je niet zomaar binnen komt lopen en de overige rijders benadelen omdat je misschien het circuit of wagen niet kent en hierdoor een crash veroorzaakt. Dus niet klagen als je word geweigerd voor de race.
Natuurlijk gaat net zoals de andere races van minimaal 20 raceavond er gestreden worden om een beker.

 

2 reacties

2 Comments

  1. Daniel Bijl

    17 oktober 2016 door 17:34

    Ik zou zo snel mogelijk een brandstofmonster inleveren, het kan zijn dat het er wel wat gelig uitziet en warm aanvoelt…

  2. Gerard de Baar

    24 oktober 2016 door 14:10

    haal je daar die extra pk vandaan ja haha .. xD

You must be logged in to post a comment Login

Laat een bericht achter

Laatste nieuws

To Top