Assetto Corsa

Happy New Year

Oud jaar is zoooo 2016 en daarom openen wij dan ook met jullie een prettig nieuw jaar te wensen namens de crew! Dat het een jaar moge worden met vele veilige kilometers, goede eerlijke gevechten en veel slap gelul op Teamspeak!

Vanavond staat de laatste race van de Formule 4 op het programma op het Circuit van Silverstone in de National variant. Brent Wever is zo goed als zeker van zijn eerste plek als hij een voorsprong van 17 punten verdedigd ten opzichte van Kay van Leer. Aangezien vanavond nog 20 punten zijn te verdelen moet Kay tweemaal winnen vanavond en moet Brent minder dan 3 punten behalen om de kampioenschapsbokaal te verdienen.

Voor plek drie in het Formule 4 kampioenschap kan het nog alle kanten op, momenteel heeft Rob Boswinkel deze in handen met 75 punten, gevolgd door Serge Bakker welke momenteel 72 punten heeft bemachtigd. Het beloofd dus een mooie strijd te worden vanavond met deze heren.

Het GT2 kampioenschap rijdt aanstaande donderdag op het circuit van Virginia International Raceway en is een behoorlijke uitdaging voor de heren coureurs.

 

Een nieuw jaar, nieuwe ronde nieuwe kansen en daarom is dit dan ook hét tijdstip om de ERS-racekalender voor 2017 vrij te geven:

  • Op maandag 9 januari wordt gestart met de McLaren 650S GT3 Cup welke verreden zal worden tot en met maandag 27 februari.
  • Maandag 6 maart wordt gestart met de Porsche Clubman GT4 Cup welke verreden zal worden tot en met maandag 1 mei.
  • Maandag 8 mei wordt gestart met de Prage Sports Cup welke verreden zal worden tot en met maandag 26 juni.

 

  • Op donderdag 9 maart wordt de laatste race verreden in het GT 2 kampioenschap.
  • Donderdag 16 maart wordt gestart met de Porsche GT3 Cup 2017 welke verreden zal worden tot en met donderdag 29 juni.

 

  • Tijdens de maanden juli en augustus heeft ERS besloten om weer een zomerstop in te voeren aangezien het animo voor de races behoorlijk terugliep afgelopen jaar. Tijdens deze twee manden zal een fun mod ingezet gaan worden of worden losse races georganiseerd.

 

  • Op maandag 4 september wordt gestart met een nieuw GT2 seizoen welke tot 25 december wordt verreden.
  • Op donderdag 7 september wordt gestart met een nieuw GT3 seizoen welke tot en met 28 december wordt verreden.

 

Wij wensen jullie veel race plezier in 2017, laten wij er met z’n allen een mooi race jaar van maken.

De Crew

Klik hier om een reactie te plaatsen

You must be logged in to post a comment Login

Laat een bericht achter

Laatste nieuws

To Top