ERS

Het hoge woord is eruit

Gisteren heeft de crew na wijsberaad de schoorsteen ontstoken voor de witte rook en dan niet omdat Peter verkozen is tot de volgende Paus.

Maar …wat dan wel? Nou beste leden, wij kunnen jullie melden dat wij gaan stoppen met het Formule 1 seizoen in 2016. Gezien de geringe opkomst van een aantal weken en het steeds verder terug lopende animo is besloten dat dit de beste keuze is voor de league.

De beslissing was niet makkelijk daarom wij willen de leden die benaderd zijn bedanken voor hun begrip, het was namelijk nog heel erg spannend en theoretisch was niet eens de nummer 1 in het kampioenschap veilig met nog 2 races te gaan. Wel willen wij de heren coureurs welke nu dus op het podium zijn beland na een lang en zwaar seizoen feliciteren, te weten;

  1. Gerard de Baar
  2. Michel Gulpen
  3. Brent Wever

Een eervolle vermelding gaan uit naar Raymond Makkus (4) en Frank van Roon (5) welke begrip hadden voor de situatie.

Wat gaan we dan nu doen deze 2 vrije maandagen? Nou wij gaan deze gebruiken als test races voor het seizoen 2017, daarom worden op maandag 14 november en maandag 28 november gereden met een GT4 klasse. De auto’s naar keuze zijn de Maseratti GT4, De Porsche GT4 en de Lotus Evora. Wij realiseren ons dat wij hiermee leden verplichten om de laatste verschenen Porsche DLC te moeten kopen, wij als crew adviseren jullie sowieso om een season pass hiervoor aan te schaffen gezien wij volgend jaar zeker de Porsche GT3 gaan rijden in het GT3 kampioenschap als ook andere Porsches, maar daarover meer in januari….(ooooh spannend!!!)

In het forum wordt een speciaal topic geopend om de inschrijvingen ordelijk te laten verlopen voor deze races, de vraag aan jullie om je in dat topic te registreren met je naam en de auto die je wilt rijden tijdens deze test races. Gezien het succes van de GT klassen bij ERS het afgelopen jaar verwachten wij een grote opkomst voor deze test races.

Nogmaals dan voor jullie begrip gezien dit moeilijke besluit!

Pas getekend,

de ERS Crew.

Klik hier om een reactie te plaatsen

You must be logged in to post a comment Login

Laat een bericht achter

Laatste nieuws

To Top