Alfa Romeo

Marcel Siegers heeft stand gehouden en we hebben een nieuw bestuurslid.

Marcel Siegers kon nipt met 4 punten verschil voor Piet Smeitink blijven.

Het seizoen met 10 races Alpha zit er dus op. De grote winnaar is geworden Gerard de Baar met op de tweede plaats Serge Bakker.
Het was geen makkelijke race voor Marcel, want de eerst race ging al niet echt lekker, maar of de tweede race met tevredenheid was, is ook niet zo.  Toch was hij oprecht blij, want een podiumplaats tussen alle cracks is toch echt een Koninklijk lintje waard en zijn familie zal deze zelf moeten voordragen.

Gerard daar in tegen heeft het seizoen redelijk constant gereden en dus hoge punten weten te pakken. Eén race op een avond heeft hij het maar laten afweten, en dat was zeker in het begin toen hij bij ERS kwam rijden anders. Als het niet lukte dan zet hij gewoon de wagen in de pits en keek vanaf zijn monitor toe hoe andere het deden. Dat heeft hij toch wel afgeleerd, want in elke race kun je gewoon punten pakken wat later toch heel belangrijk was, want je zal de puntjes maar nodig hebben.
Helaas is hij ook niet meer te straffen voor het overschrijven van de pitlijnen. Dus de lol van de RC was er meteen na vier keer vanaf.
De Alpha zit er op, en zoals Bauke na afloop zijn “WAT EEN FUCK AUTO IS HET”, “IK BRENG HEM METEEN NAAR DE SLOOP”. Kortom hij was er klaar mee, en al helemaal als Peter Marcus die maar een paar rondjes heeft gereden vooraf aan de wedstrijd, hem gewoon passeert en voor hem eindigt in de tweede race.
Bauke is blij dat hij een licentie heeft gekregen voor de GT2 die volgende week op Mills gaat starten en wel voor 20 race avonden. Dat wordt tenminste een vol deelnemers veld en wat een heerlijke wagens zijn het, aldus Bauke.

server

Nieuw bestuurslid
Sinds afgelopen week is er veel gebeurd in ERS land. De dedicated server waar we trouw jaren op hebben gereden en Jacob Langendijk hiervoor willen bedanken, liet het afweten. Tijdens de problemen kwam Daniel Bijl met een opmerking, ik kan wel aan een nieuwe server komen.
Nou zeg het niet tegen Gerard de Baar, want hij sprong er meteen op in. Dus en dag later heeft Gerard de server opgehaald en dezelfde avond stond hij meteen te draaien met alles er op en er aan. Omdat Daniel toch wel heel veel verstand heeft van o.a. hardware en servers heeft Gerard hem meteen gevraagd of hij geen zin had om wat in de crew te doen op dat gebied. En zo is Daniel nu toegetreden tot de Crew.
Wij willen hem dan in eerste instantie bedanken voor de server want dat bespaart ons heel veel kosten.  Verder natuurlijk Gerard waar inmiddels de server voor honderd procent draait.
We hopen dat wij net zolang plezier kunnen beleven aan deze server als met de server van Jacob. Want deze heeft heel veel jaar gedraaid bij hem thuis.
Dus bij deze willen wij Jacob nogmaals heel hartelijk bedanken voor de afgelopen jaren, en hopen natuurlijk dat wij hem in de toekomst weer op de baan te zien. Verder wensen wij hem sterkte want hij en zijn gezin zitten in zware en moeilijke tijden.

2 reacties

2 Comments

 1. Ad Dumont

  21 oktober 2016 door 09:09

  Gerard, gefeliciteerd met het kampioenschap. Dik verdiend en fair gereden. Gisteren weer een paar bochtjes close naaste elkaar! Crew bedankt voor de organisatie van dit kampioenschap. Mijn Alfa gaat niet naar de sloop maar het wordt wel een museumstuk. Daniël, gefeliciteerd met het toetreden tot de crew.
  Op naar de GT2

 2. Gerard de Baar

  21 oktober 2016 door 13:44

  Thanks Ad, zeer mooi compliment. Die neem ik mee naar de GT2 waar we ongetwijfeld weer tegen elkaar zullen strijden! 🙂

  27 Oktober gas erop in Mills!

You must be logged in to post a comment Login

Laat een bericht achter

Laatste nieuws

To Top