ERS

Wij gaan alles inpakken en

Tja, en wat dan?
Nou, we gaan het pand verlaten waar de dedicated server staat. Een van de Crew leden vind het nodig om te vluchten omdat de buren het Tokkie gedrag van deze meneer niet meer aan kunnen.
Hij gaat nu naar een plaats waar het voor de rest van Nederland geen kwaad meer kan. Gezien zijn budget, want het kost nogal wat, is het niet meer mogelijk om daar een dedicated server te huisvesten. Dus moeten wij door deze escapades van deze meneer, waar wij zijn naam niet van kunnen noemen, uitwijken naar Duitsland of misschien wel Frankrijk.
Dat zal betekenen dat a.s. woensdag de stekker uit het stopcontact wordt getrokken door gemeente werkers.
Het kan daarom zijn dat voor die tijd de server even offline is en dat kan meerdere keren zijn, want getest moet er worden.
A.s. maandag zullen wij vanuit Duitsland gaan opereren met de server en zullen wij meteen testen of hij alles werkelijk aan kan, want afgelopen donderdag moesten wij toch even de boel omzetten naar de vertrouwde server.

Waar komt het op neer:
– We moeten betalen voor het huren van een server. Dat betekent dat wij blij zijn dat we met het geld van onze Premium-leden het kunnen realiseren (nieuwe premiums zijn welkom)
– Het kan zijn dat de server zo nu en dan uit en aangezet worden
– Teamspeak krijgt een ander ip adres na dinsdag
– Wedstrijd a.s donderdag is geannuleerd, maar daarvoor komt wel een funrace met de Porsche (je kunt er al op testen)
– Mocht de nieuwe server toch Lag geven tijdens de kwalificatie a.s. maandag, dan zullen wij nog even terug gaan naar onze huidige server. Wedstrijd Sprint zal dan wel met een rollende start plaatsvinden.

Laten we hopen dat het allemaal meteen werkt, maar dan kun je in ieder geval rekening houden met wat ongemakken a.s. week.

 

1 reactie

1 reactie

  1. Gerard de Baar

    11 februari 2017 door 09:26

    haha wat een lul ook he

You must be logged in to post a comment Login

Laat een bericht achter

Laatste nieuws

To Top