ERS

Wij zijn weer toe aan een nieuw uitdaging.

We pakken weer Rfactor2 op nadat wij het enkele jaren geleden los hebben gelaten. Toen was het voor veel leagues ingewikkeld om dit aan te bieden. Op dit moment is dit wat makkelijker en na diverse testen met Premiumleden blijkt dat het racen met RFactor2 veel meer het gevoel geeft alsof je eindelijk weer werkelijk aan het racen bent. Het mooie is natuurlijk dat je niet weet wat voor weer het gaat worden. Rij je in de regen of is het zonnig. Verder dien je een pits aan te vragen en moet je de pit uit en in rijden op een pit-limiter.
Grafisch is het soms wat minder, maar het gevoel wat je hebt is niet te evenaren met Assetto Corsa of Race07. PCars had dit wel, maar dat was gewoon geen game voor een leagues zoals de onze.
Wanneer zullen wij dan starten met RFactor2?

Wel, we gaan zo wie zo alle bestaande races afmaken en doen zo nu en dan tot het eind van het jaar een wedstrijd om het gevoel te ervaren. Een of twee server staan dan ook open en je hebt misschien al gezien dat wij verbonden zijn met Liveraces waar je gegevens van jezelf of andere kunt terugvinden.

Downloaden gaat op dezelfde manier zoal je nu gewent bent. Je moet alleen even SimSinc kopiëren in de hoofdmap van RFactor2.
Kortom 2017 zou zo maar het jaar kunnen worden van Rfactor2, maar Assetto Corsa zullen wij zeker niet loslaten. Althans, laten we zeggen wij denken van niet.

Wedstrijden worden vooraf aangekondigd in het forum. Wedstrijden worden wel op andere avonden gereden dus niet op de raceavonden van AC.
Inschrijven voor een wedstrijd kan dan ook in het forum.

Klik hier om een reactie te plaatsen

You must be logged in to post a comment Login

Laat een bericht achter

Laatste nieuws

To Top